joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Felnăcanii au sărbătorit „Ziua Recoltei“ | Foto

  de Special Arad | 17 august 2017, 10:23 AM | Felnac

  0

  În jur de 3000 de felnăcani, invitați de marcă și vecini din toată Lunca Mureșului au fost prezenți pe stadionul din localitate unde s-a desfășurat, în zilele de 14 și 15 august,  Sărbătoarea Comunei.

  „Ziua Recoltei” în Felnac – ediția 2017 – a adus pe scenă o serie de interpreți cunoscuți și îndrăgiți, trupe de dans și ansambluri folclorice românești și sârbești! Unii la debut, alții consacrați, pe ritmuri moderne sau continuatori ai milenarului folclor românesc, toți și-au dat mâna, prezentând numeroasei audiențe momente de neuitat!

  În prima seară, au evoluat în fața publicului tinere talente din județul nostru, urmate de  consacratele Tigrid, Paula și Melisa Țolea. Finalul spectacolului, prezentat de inegalabilul Ioan Seleși, a aparținut lui Răzvan de la Oradea, Fraților Țica și, nu în ultimul rînd, renumitei Roxana Nemeș!

  Apoi, chiar de Sfânta Maria, o pleiadă de soliști de muzică populară  a prezentat un regal folcloric deosebit, așa cum inspirat l-a denumit prezentatoarea Nicoleta Pavel! Acompaniați de orchestra lui Ștefan Muntenaș sau aducând cu ei propriile formații, au cântat: Ștefan Muntenaș, Ducu Cărăneanț, Srbislav Maximovici, Aurel Ungur, Roberta Selagea, Maria Savu Tomoioagă, Andreea Ardelean Corodescu, Gabriel Stoica, Florin Stoian, Liviu Păcurar, Maria Popovici, Andrada Dinga, Sorin Gligor, Grupul vocal Sânzienele (coordonator Mărioara Miclea), cărora li se adaugă Ansamblul Sârbesc Sloga (coordonator Tomislav Nichici) și Asociația Culturală Zorile, ambele din Felnac.

  Un concert de neuitat a susținut și îndrăgita interpretă de muzică populară Simona Costin, acompaniată de Ionuț Mateș și Cornel de la Chișcău. Dovadă sunt îndelungile minute de aplauze, dar și zecile de oameni care au ieșit la joc, în frunte cu prezentatoarea spectacolului!

  Un cuvânt aparte de apreciere merită și Marinela Mihailovici, directoarea Căminului Cultural din Felnac care, și de această dată, a fost trup și suflet pentru buna desfășurare a spectacolului.

  La rândul său, cu sentimentul datoriei împlinite, primarul de Felnac, Ioan Malița, ne-a mărturisit: „Mă bucur nespus de mult că am reușit să oferim locuitorilor comunei noastre două zile memorabile, pline de cântec, joc și voie bună! Țin să mulțumesc tuturor celor ce ne-au fost alături, dar mai ales felnăcanilor care au venit lângă noi în număr atât de mare și ne-au onorat cu prezența la ceas de aleasă sărbătoare!”

  La miezul nopții, în uimirea tuturor celor prezenți,  un superb foc de artificii a încununat „Ziua Recoltei” în Felnac – ediția 2017.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.