marþi, 23 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  „Spiridușii” lui Moș Crăciun au ajuns și la Felnac și Secusigiu! O farmacie și Crucea Roșie Arad, complicii iubitului personaj de la Polul Nord

  de Dan Lazăr | 24 decembrie 2020, 7:47 AM | Felnac | Secusigiu | Știri Arad

  1

  Se spune că Moș Crăciun ajunge, mai devreme sau mai târziu, la toți copiii care îl asteaptă, de aceea voluntarii filialei arădene de Cruce Roșie, care în această perioadă au dublă „specializare”, atât de voluntari cât și de spiriduși ai lui Moș Crăciun, au realizat o binevenită acțiune de împărțire a unor cadouri, ce au ajuns la copii din două localități arădene, care au scris Moșului, ne anunță dr. Beniamin Dragoș, președintele Crucea Roșie Arad.

  „Prin bunăvoința celor de la Farmaciile Hedera Helix, astăzi (nr. miercuri), un număr de 100 de copii din comunele Felnac și Secusigiu au primit pachete cu dulciuri. Pe această cale dorim să mulțumim tuturor celor implicați în realizarea acestei frumoase acțiuni, voluntarilor noștri, care au răspuns prezent, cât și celor doi primari ai comunelor amintite mai sus care ne-au însoțit în deplasarea noastră prin aceste localități”, a transmis Crucea Roșie Arad.

  felnac crucea rosie2

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.