sâmbãtã, 20 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  FCC Baschet UAV Arad și-a prezentat lista sponsorilor pentru sezonul 2022-2023. În fruntea acesteia se află Primăria

  de Dan Lazăr | 29 septembrie 2022, 6:51 PM | Sport | Știri Arad

  0

  Primarul Călin Bibarț le-a mulțumit celor care sunt alături de echipă de mai multă vreme și celor care s-au alăturat acum. „Mă bucur că și în acest an Primăria a reușit să susțină financiar echipa, alături de ceilalți sponsori. De aceea am spus că semnăm simbolic faptul că mergem mai departe. Nu mă supăr niciodată dacă e depășită Primăria la acest capitol de cineva. Important este să avem susținere nu doar în galerie și aplauze, pentru că vorbim de echipa fanion, vorbim de Arad, de performanță. E mai greu să te menții decât să ajungi undeva”, a spus Bibarț conform site-ului oficial al clubului arădean.

  Universitatea Aurel Vlaicu va fi și în acest sezon alături de vicecampioana României. Ramona Lile, rectorul UAV: „Ne bucurăm că suntem aici, ne bucurăm de rezultatele lor, le felicităm. Atât cât depinde de mine, o să mă duc și o să le susțin, indiferent unde se vor duce. O să încerc să mă duc și când vor avea deplasări în străinătate. Mie îmi place sportul, mi-a plăcut baschetul dintotdeauna, de pe vremea lui Mony Brosovszky, a dus echipa unde a fost și sper să ajungă din nou. Mulțumim tuturor pentru implicare, tot ce facem facem pentru Arad. Le mulțumim și sportivelor care au venit la lot. Să le dorim mult succes, eu sper ca anul acesta să fim acolo pe primul loc”, a spus Ramona Lile.

  La finele săptămânii, echipa de pe Mureș va debuta în noua ediție de campionat, cu CSM Târgoviște, în Arena de Baschet din București, în cadrul turneului inaugural.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.