Fără număr! Un notar arădean a confundat majoratul fiicei cu nunta acesteia… sau s-a uitat prea mult la MTV

  de O. Peniță | 28 octombrie 2014, 11:14 AM | Culise

  8

  Când te scot banii afară din casă nimic nu ți se pare ieșit din comun. Iar când e vorba despre propria odraslă, atunci lucrurile stau cu totul altfel: fără număr! Așa-i că nu există relații mai speciale decât acelea între un tată și fiica sa?

  Deunăzi, ne referim clar la sfârșitul săptămânii trecute, un notar arădean (printre cei mai bogați în branșa sa), cu sediul -și încă ce sediu!- în comuna Vladimirescu, a găsit de cuviință să-și ducă fiica spre Restaurantul Marem, pentru a-i sărbători majoratul, cu limuzina.

  Unii spun că nu e nimic ieșit din comun, în sensul că, toată ziua, pe MTV (Music Television) sunt prezentate adolescente americane care coboară din limuzine și nimeni nu face caz din asta. Alții în schimb, printre care și noi, ne întrebăm: Merită oare această aroganță? Face bine unui copil, fie el adolescent? Dar altor copii ce exemplu pozitiv li se oferă?

  Hm… La nuntă cu elicopterul cumva?

   

   

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. care e problema? omul are cu ce. te deranjeaza cumva? a platit din banii tai? fiecare , dupa cum poate isi face treaba. sau trebuie sa mergem toti cu dacia, sa mergem in concediu la moneasa, sa facem chefurile acasa cu sandvisuri? asta da stire !!!!!!despre gropile din oras nu scrieti nimic, despre praful de pe marginea drumului (pe care il inhalam toti) nu se scrie nimic, despre terenurile lasate in paragina si care sint pline de ambrozie (care afecteaza cel putin 25 % din populatie) mai scrieti din cind in cind. sint atitea probleme despre care se poate scrie si voi scrieti de nu stiu ce mare scofala ca s-a plimbat omul cu limuzina (nici macar nu il cunosc).

   +3 voturi
   +1
   -1
  2. Asta e articol ?! Asta e stire ? Cineva are mai multi mai bani si organizeaza un eveniment mai aparte, ce e in neregula cu asta !? Ce e asa nemaivazut si anormal ? Oricine poate sa faca orice cu banii lui. Nu sunt bani furati, nu sunt bani publici. D-le Penita faceti-va treaba calumea si lasati articolele astea de 2 lei ca nu va ia nimeni in serios.

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.