joi, 21 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Fanii echipei UTA vor să facă chetă pentru a plăti amenda tinerilor care au desenat cu graffiti pe Podul Grădiște!

  de Lucian Dănilă | 24 iulie 2023, 4:20 PM | Sport | Știri Arad

  4

  Cinci tineri din Arad au desenat cu graffiti pe Podul Grădiște, ilustrând un fan al echipei arădene UTA iar în jurul său „RED BOYS”, aceștia fiind susținători ai echipei locale UTA.

  Poliția locală a sosit la fața locului după ce a fost sesizată în seara acelei zile, la ora 21.45, de un locuitor din zonă. S-a aplicat o amendă în cuantum de 3.000 lei persoanei care a fost surprinsă desenând.

  Intervenția a fost una cu adevărat dinamică, expresie folosită des în comunicatele de presă ale instituțiilor arădene, nu mai puțin de trei mașini fiind prezente la Podul Grădiște pentru a-i prinde pe cei cinci tineri. „Mai lipseau FBI, CIA și elicopterele. Zici că acolo a fost cea mai mare problemă a Aradului”, spunea ironic un apropiat al celor cinci tineri.

  Acum, pe un grup de facebook al fanilor echipei UTA, mai mulți suporteri sunt de acord să se facă o chetă pentru plata acestei amenzi, desenul de pe pod fiind unul despre UTA, despre fanii acestui club.

  Tot mai mulți suporteri aderă la această propunere. „Propun la meciul cu Iașului să adunăm bani pentru a plăti amenda pentru că sunt colegii noștri din peluză”, spune unul dintre suporteri.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. ” Mai lipseau FBI, CIA și elicopterele. Zici că acolo a fost cea mai mare problemă a Aradului”

   Actul se numește vandalism și este una din cele mai mari probleme ale Aradului. Dar când pentru ei doar UTA contează… există niște limitări.
   „Faină” și centrala aia de lângă stadion. Semănăm tot mai tare cu țiganii. Să mergeți să comparați cum arată împrejurimile stadionului adevăratei Bătrâne Doamne și faceți comparație cu țigănismele pe care le „realizați”.

   https://maps.app.goo.gl/NSEPWHcKBpx25ZAG8

   --7 voturi
   +1
   -1
  2. Tineri …. si nelinistiti! Poate trebuiau cere vreo aprobare! Chiar daca asteptau 2-3 saptamani…. pictura merita! Stiind si ca, probabil, „specialistii in arta” din Primarie ar fi refuzat! Asa sumt multi aradeni! Mai papa ca …. papa de la Roma, in arte!

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.