Fan Arad a jucat finala turneului de volei pe plajă Marmația Open

  de Dan Lazăr | 29 iunie 2021, 3:41 PM | Sport | Știri Arad

  0

  Marmația Beach-Volley a fost primul turneu oficial al sezonului 2021 dedicat seniorilor, Aradul având două echipe în „careul de ași”.

  Perechea reprezentând CS Fan Arad, formată din Cătălin Lelea și Cristian Maier, a jucat finala turneului din nordul țării, cedând dramatic, scor 0-2 (19-21, 21-23), cu CSM Timișoara (Robert Vîrlan / Sergiu Călin).

  La un pas de podium au fost reprezentanții CS Westar Arad, Sergiu Gligor și Adrian Crișan, care au pierdut finala mică, scor 0-2, în fața lui Valentin Hupoiu și Tudorel Farcaș (Știința București / Rapid București).

  Pe tabloul feminin, locul III a revenit perechii formate din Roxana Haidu și arădeanca Cătălina Busuioc (CSU Oradea / Poli Timișoara).

  URMĂTOARELE COMPETIȚII NAȚIONALE DE VOLEI PE PLAJĂ

  2-4 iulie – cadeți/cadete – Cupa Westar Arad

  15-18 iulie – juniori/junioare – Oradea Beach Volley2021
  19-22 iulie – CN sperante – Timișoara
  22 -25 iulie – CN cadeti/cadete – Timișoara
  26-28 iulie – juniori/junioare – FAN Tour Arad
  29 iulie -1 august – open seniori/senioare- Cupa României – Arad (CS Fan)
  16-22 august CN seniori/senioare – Mamaia (Plaja Blanco)
  9 – 12 septembrie – seniori/senioare- Campionat Balcanic – Sibiu-Piața Mare

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.