joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  CS Fan Arad va organiza și în 2022 Cupa României la volei de plajă! Patru turnee naționale pe nisip arădean

  de Dan Lazăr | 15 februarie 2022, 7:58 AM | Sport | Știri Arad

  0

  Aradul rămâne o forță a voleiului de plajă tricolor, grație implicării de care dau dovadă reprezentanți ai cluburi precum CS Fan, CS ProVolei sau CS Westar.

  Federația Română de Volei a definitivat calendarul sezonului 2022 în beach-volley, orașul nostru urmând a găzdui patru turnee naționale, la diferite categorii de vârstă. Cea mai importantă competiție programată pe nisipul de la Arena Beach Volley DJST – Fan Arad va fi Cupa României la seniori și senioare, organizat de CS Fan (președinte Ștefan Gog) între 29-31 iulie. Competiția KO este astfel găzduită pentru al doilea an consecutiv de orașul nostru. În aceeași ultimă săptămână din luna lui Cuptor, CS Fan va organiza și Fan Tour Open (26-28 iulie), pentru juniori.

  Sezonul 2022 va fi deschis la Arad, cu turneul desfășurat la categoria „Speranțe”, între 13-15 mai, organizat de CS ProVolei. Tot în luna mai, între 27-29, Westar va pune în joc puncte pentru juniori, categorie care va avea turneul final de 16 echipe în septembrie, la Costinești.

  Campionatul Național de seniori și senioare se va desfășura în acest an, în premieră, la Iași, între 9-14 august, CS Fan și CS Westar având de apărat medaliile de aur, respectiv argint, la masculin, obținute în 2021 la Mamaia.

  Celelalte opriri importante ale „caravanei” voleiului de plajă sunt la: Sighetu Marmației (Balcaniada Under 20; 1-5 iunie și Open Sighet seniori/senioare; 17-19 iunie), Costinești (turneu de juniori; 9-12 iunie), Oradea (turneu de juniori; 25-26 iunie) și Sibiu (Sibiu Sands seniori/senioare; 5-10 iulie).

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.