Familia Simpsons, cel mai longeviv serial de desene animate din SUA, continuă cu sezonul 26

  de Special Arad | 16 aprilie 2014, 11:50 AM | Monden

  0

  “Familia Simpsons”, serialul animat care prezintă viaţa unei familii disfuncţionale, considerat “unul dintre cele mai bune sitcomuri ale acestor timpuri”, va continua şi cu sezonul 26, au anunţat reprezentanţii Fox Broadcast Network, potrivit contactmusic.com.

  “Pentru mai bine de un sfert de secol, «Familia Simpsons» a captat inimile şi minţile fanilor într-un mod care transcende vârste, limbi şi culturi”, a declarat Kevin Reilly, preşedintele Fox.

  “Această serie nu este numai cel longeviv spectacol din istoria televiziunii, este unul dintre cele mai bune sitcomuri ale timpurilor noastre şi de abia aştept încă un sezon marcant”, a adăugat acesta.

  Recent, a început sezonul cu numărul 25 din “Familia Simpsons” şi producătorul Al Jean a declarat pentru Sun News că un personaj care apare cu regularitate în film va fi ucis.

  “O să vă dau un indiciu: actorul care joacă acest personaj a câştigat un premiu Emmy, interpretând acest rol, dar nu o să vă spun cine este”, a completat Al Jean.

  Indiciul oferit de Al Jean nu este însă de prea mare ajutor, întrucât mulţi actori din distribuţia serialului “Familia Simpson”, inclusiv cei care asigură vocile personajelor principale – Homer (Dan Castellaneta), Marge, (Julie Kavner), Bart (Nancy Cartwright) şi Lisa (Yeardley Smith) – au câştigat un premiu Emmy. Chiar şi Anne Hathaway şi Kelsey Grammer au câştigat câte un premiu Emmy pentru apariţiile lor în acest serial în calitate de invitaţi speciali.

  Al Jean a anunţat, totodată, că Guillermo del Toro este implicat în producţia tradiţionalului episod “Treehouse of Horror”, difuzat în fiecare an în acest serial, pe 6 octombrie, iar actorii Zach Galifianakis şi Elisabeth Moss vor asigura vocile unor personaje care vor apărea în actualul sezon.

  “Familia Simpson”, un show creat de Matt Groening, a câştigat 27 de premii Emmy şi este cel mai longeviv serial de desene animate difuzat în prime time în SUA. De la lansarea lui, în 1989, “Familia Simpson” a avut o serie de invitaţi speciali, precum Paul McCartney şi Elizabeth Taylor, care şi-au împrumutat vocea unor personaje din serial. Protagoniştii producţiei sunt Homer Simpson, un tată de familie leneş, dar inventiv, Marge Simpson, soţia lui Homer şi o mamă grijulie, şi copiii Bart, Lisa şi Maggie. Cei cinci locuiesc în oraşul Springfield, care este, de fapt, o reproducere la scară mai mică a întregii societăţi americane. Realizatorii serialului nu s-au ferit, de-a lungul timpului, să abordeze teme delicate, precum discriminarea, rasismul, religia şi politica internaţională.

  Serialul “Familia Simpson” a introdus expresia “D’oh!” în Oxford English Dictionary, iar membrii îndrăgitei familii au o stea pe Hollywood Walk of Fame.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.