marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Falcă şi Ioţcu, în plin război rece, flancaţi de SRI

  de Alin Olteanu | 2 aprilie 2014, 11:31 AM | Culise | Recomandările editorilor | Topic special

  6

  Că SRI-ul e în tot şi-n toate – o ştie toată lumea. Însă instituţia asta, cu obiceiuri cunoscute de când lumea pe pământ, nu se prea laudă cu ceea ce face. Ochiul şi Timpanul nu vorbesc… nu se sparg în figuri publice, nu?..

  Ei bine, această teză, a lăudăroşeniei… se infirmă pe facebook!

  Stupefiaţi aproape, ne-a fost dat să vedem un (vorba vine) „omuleţ” în costum şi cu ochelari negri (în majoritatea fotografiilor fiind vorba de acelaşi costum, respectiv aceiaşi ochelari)… trusou cumpărat parcă de la un magazin gen James Bond second hand XXL pentru turişti cu bani puţini din faţă de la MI5, colţ cu BIG Ben. Omuleţul apare în 518.334 de ipostaze  aflat permanent alături sau în spatele lui Falcă, Ioţcu, Pistru, Boghicevici şi alţi pedelişti şi, dat fiind că are trecut la rubrica „Work”, nici mai mult nici mai puţin decât: Serviciul Român de Informaţii… chestia dacă n-ar fi haioasă, ar trebui să înspăimânte… Dacă nu pe noi, măcar pe ei!…
  Ne referim, când zicem „ei”, atât la politicienii respectivi, cât şi la SRI.  Adică, acest „omuleţ”… Noghiu (restul numelui nu mai contează, dar cine e interesat îl poate contempla în toată splendoarea lui de personaj pe ditamai reţeaua de socializare) şi-a dat o identate de şpion în slujba statului şi, iaca, nu urlă nici Antenele, nici B1, nici Pro-ul şi nici Digi n-au observat… dar, mai ales, niciun organ nu se (auto)sesizează pentru uzurpare de calităţi oficiale (258, Cod penal… scapă cu arest la domiciliu dacă e la prima abatere… dacă nu, de la 6 luni la 3 ani)… ce să-ţelegi d’aci?! Fie că omu chiar lucră la SRI şi încă nici colegii lui nu ştiu… au doar ordin să tacă şi să meargă pe burtă, că s-a născut un nou Caraman – fie că trăim într-o lume în care fiecare are voie să fie ce vrea el, când şi cum vrea… ceea ce, de fapt, ar fi mişto… dacă ar fi oficial aşa.

  P.S. Dar nu spunem nimic despre războiul rece dintre Falcă şi Ioţcu?… Deocamdată, doar am anunţat că ştim ce se întâmplă. De scris… scriem dar nu acum, aici. Cert e că în niciuna dintre fotografiile recente ale omuleţului Noghiu, ofiţer şi student la Institutul Teologic, în acelaşi timp, Ioţcu şi Falcă nu şi-au dat întâlnire…

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. inteleg ca asta ca asta face presa, gaseste mereu nod in papura despre unul si altul, ca sa ii pateze numele si imaginea. Normal ca omul de rand care citeste si care nu il cunoaste pe acest om, sau nu a auzit de el crede tot ce scrieti voi…
   Si-a dat o identitate de „spion in slujba statului”? de cand nu are voie omu sa scrie ce vrea pe pagina PERSONALA de facebook?
   Ca nu urla Antenele, ProTV-ul, B1 si ce ati ati mai scris acolo, credeti ca posturile nu au ce face toata ziua decat sa se ia de oameni de rand ca isi pun eu stiu ce informatii pe pagina lor PRIVATA de facebook?
   Dar ca acest „omu'”, cum ii spuneti dvs., nu mai are nici duminica libera, pt ca lucreaza pt binele orasului in care traiti, stiati? Despre binele pe care l-a facut si il face pt micul sat in care locuieste, aveti cunostiinta?
   Nuu, la ce folos sa stim asa ceva? Hai mai bine sa gasim de ce sa il acuzam si sa ii patam numele, ca e mai interesant, nu?… Si ne mai plangem ca tara noastra e asa cum e :(…

   0 voturi
   +1
   -1
  2. Mi se pare mai mult decat deplasat ca un portal de stiri sa corde atata atentie unui simplu membru de partid.
   Adica,totusi…fie el e chiar important pentru voi si nu il puteti trece cu vederea,fie voi chiar va ocupati cu gainarii.
   Cu tot respectul,dar ati inceput cu stangul.Daca intr-adevar vreati sa scrieti ceva „spumos”,scriati despre Maduta si caracatita pe care inca o conduce in inspectoratul scolar.Da bineinteles,fiindu-va teama,ati luat la „pumni” un adolescent de nici 20 de ani.
   A dracului deontologie jurnalistica…

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.