joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  ExclusivFalcă și Boghicevici – înjurați ca (chiar) la ușa cortului!

  de O. Peniță | 5 august 2016, 10:42 AM | Culise | Pamflet | Recomandările editorilor

  1

  S-auzi și să nu crezi…dar totuși e de crezut… În timp ce se plimba cu tricoul său albastru, ca să i se vadă sfârcurile și părul frezat de pe pieptul de bărbat „solo” prin toată stațiunea Moneasa, la Festivalul Clătitelor, Falcă sughița puternic și știa de ce. Cionca și Boghicevici, aflați în stânga și-n dreapta lui, întreabă imediat: „Șefu, ce se întâmplă? Vă aducem apă? Plată sau minerală? De Arad sau una din România? Sticlă sau pahar? Chemăm doctor de la Arad sau din Moneasa? Sau, îl ducem din Italia?” 

  „Nu măi, nu-mi aduceți nimic. Trece singur… Dar, mai târziu, aduceți-mi-l pe Pistru! Nu măi, nu pe ea (că ea are probleme cu ANI), pe el! Pe el vreau să-l văd!”

  „Hai mă șefu… nu avem nevoie de el aici, el e la cortul lui… cu ale lui… Și-așa nu mai scăpăm de el în Arad! Avem și noi timp să vorbim în liniște.”

  „Tocmai asta e problema măi Iustine… Măi Claudio… Că în timp ce noi vorbim și el vorbește. Și o face mai cu spor ca noi” – suspină Tutankamon.

  „Cum?” – întreabă la unison cei doi de la CJ Arad, Boghicevici și Cionca.

  „Așa bine. Voi nu auziți nimic? (….) Nu auziți deci. Eu aud cum se adună nemulțumirile în rândul celor de stau și ascultă acolo lângă el, în cort. Și aud și înjurături… Unele scrâșnite printre dinți, altele cu glas tare, de aud și cei ce trec pe lângă ei, și eu… Eu și Claudia suntem vizați. Daa… din păcate, Eusebiu și cel de lângă el știu mai multe înjurături decât voi… Simt o atmosferă anti-MINE acolo la cortul Colegiului Deputatului…Oare de la ce să vină toate astea? Cred că de la Claudia, că o bag mai tare în seamă pe ea și pe Bibarț, decât pe Geanina și Tipei… Asta e, nu am ce face.”

  Dialogul este imaginar, însă conține elemente importante, așa-încât l-am introdus la două categorii: și „Pamflet”, și „Culise”…

  Și nu doar pieptul lui Falcă e real (cum puteți observa mai jos), ci mai multe aspecte…. asupra cărora sigur că o să ne oprim într-un viitor nu foarte îndepărtat, că așa e viața politică.

  Untitled

   

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.