Falcă desființează piața agroalimentară de lângă Catedrala Veche! O mută… „la ruși”

  de Lucian Dănilă | 2 July 2014, 5:17 PM | Știri Arad

  5

  Primarul Gheorghe Falcă a făcut în această după amiază un tur al piețelor arădene. În piața agroalimentară de lângă Catedrala Veche nu a fost întâmpinat cum se aștepta el, probabil, fiind înconjurat – la un moment dat – de oameni nemulțumiți.

  Unii dintre comercianți și-au exprimat nemulțumirea pentru faptul că a demolat unele gherete, dar nemulțumirile sunt legate și de viitorul acestei piețe. „Ne-a spus că în cinci ani desființează piața și o mută de aici”, spune unul dintre cei care își câștigă existența vânzând în această piață.

  Răspunsul primarului a continuat cu o veste care nu ni se pare nici ea prea veridică. „A spus că mută piața la ruși”, spune același comerciant. De ce nu ni se pare veridică? Pentru că acea piață, de „la ruși” cum este cunoscută în peisajul citadin, din informațiile noastre este una privată.

  După ce a stat câteva minute de vorbă cu părintele Ioan Tulcan (n.r. vezi foto) de la Catedrala Ortodoxă Veche, primarul s-a urcat în mașina personală și a plecat în Piața Mihai Viteazul. Acolo, din informațiile noastre, nu au fost probleme.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Macar scapam de bisnitari aia din piata care nu ii lasa pe adevarati producatorisa isi vanda marfa, BRAVO FALCA !!!!!…scoate mafia din piete care nu se omoara sa isi plateasca datoriile catre stat cum face un cetatea cinstit, mai urmeaza piata de la miorita, faceti parcuri si locuri de joaca ca ramanem mai castigati

   0 voturi
   +1
   -1
  2. …poate ai vrut să spui parcări, nu parcuri… Cum să muți/scoți piața din centru?! Ăștia care stau aici trebuie să meargă în Mihai Viteazu pt o ceapă și-un cartof?! Da ducă-se-n ruși că ăia n-au treabă cu mila ci cu sila. Să-i tragă niște scatoalce de-alea rusești de să-și aducă aminte ce-a mâncat prima dată când a ajuns țăranul slăbănog, numai gură și urechi prin părțile Aradului. Nu mai ajunge el să permuteze nimic. E pe ultimii metri și se gândește să mai piște ceva bani pt zile negre. Vor veni neîndoios negrele alea cu picățele portocalii.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.