Faceți cunoștință cu Wally, iepurașul cu cele mai nostime urechi

  de - | 15 iulie 2015, 9:22 AM | Animal Special

  0

  Wally este uun iepure englez de Angora care trăiește la Massachusetts, SUA și are urechi care pară ar fi aripi de înger.

  El și cu stăpânul său au ajuns recent vestiți pe Instagram datorită unicității urechilor iepurelui, ce parcă acum a ieșit dintr-un salon a cărui stilist e puțin dus cu pluta.

  Sursa: Bored Panda

  haircut-rabbit-angora-wally-32

  haircut-rabbit-angora-wally-8 haircut-rabbit-angora-wally-9 haircut-rabbit-angora-wally-13 haircut-rabbit-angora-wally-14 haircut-rabbit-angora-wally-15

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.