Facebook Messenger poate trimite videoclipuri de acum

  de Special Arad | 16 iunie 2014, 4:47 PM | Social Media

  0

  Persoanele care comunică foarte des prin Facebook Messenger pentru a ține legătura cu amici, familie sau colegi își pot face update la aplicație pentru că mai nou permite trimiterea de videoclipuri. După update pentru a trimite un videoclip nu trebuie decât să apăsați pe butonul în formă de cameră foto și să apăsați pe butonul Send, iar de acolo poți alege dacă vrei fotografie sau videoclip. Materialele se pot înregistra din aplicație direct sau puteți selecta unul deja creat din telefon / tabletă, scrie ITnewz.ro.

  Update-ul este valabil și pentru iOS și pentru Android, așa că dacă nu ți l-ai făcut apasă pe sistemul de operare de mai jos pe care-l folosești.

  Android – iOS

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.