luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Expoziție de mașini cu parfum de epocă. „Retro parada toamnei” a revenit în Piața „Avram Iancu” | Foto

  de Raluca Medeleanu | 12 octombrie 2019, 2:59 PM | Strada

  2

  Retro parada toamnei, în organizarea Filialei din Arad a Retromobil Club România, este deja un eveniment de tradiție în orașul nostru, anul acesta ajungând la cea de-a XI-a ediție.

  Nostalgicii vremurilor demult apuse avut ocazia, sâmbătă la orele prânzului, să admire și să se pozeze în Piața Avram Iancu cu diferite modele de automobile aflate într-o stare excelentă, produse în diferite decenii (anii ’40, ’50, ’60, ’70 și ’80), în țări precum Germania (Volkswagen, Opel, Mercedes), Franța ( Citroen), Japonia (Mazda), Marea Britanie (Rolls Royce) și chiar și România (celebrele Dacii comuniste și Aro)

  Bucuria a fost poate chiar înzecită în rândul celor mici, întrucât la expoziție au fost prezente și mașini de teren și camioane folosite de armată.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.