marþi, 16 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  În jur de 50 de mașini istorice, în Piața Avram Iancu, la ultima „Retro paradă” din acest an | Video

  de Tomck@t, Raluca Medeleanu | 21 octombrie 2023, 2:59 PM | Auto | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  „Retro Parada Toamnei 2023”, ultima expoziție în aer liber din acest an destinată iubitorilor de vehicule istorice a avut loc loc sâmbătă, 21 octombrie, în Piața Avram Iancu din municipiu, între orele 10 – 13.

  Timp de trei ore, au expus mașini istorice ori în curs de atestare colecționari arădeni și din alte filiale județene ale Retromobil Club România, precum și din străinătate.

  Cel mai vechi exemplar expus a fost un Peugeot 201 din anul 1934, ultima dată recondiționată în 1960. „Este destul de greu de întreținut o mașină din asta”, spune proprietarul mașinii, care o deține din anul 2019, adăugând că deocamdată nu a fost nevoie de nicio reparație, fiind perfect funcțională și cu piese originale în proporție de 99%.

  „Este închiderea anului Retromobil România în Arad. Sunt în jur de 50 de mașini. Avem și din Austria, din Belgia, din Serbia și din alte județe: avem din Arad, Bihor, Hunedoara, Deva…”, a spus Egon Zimmermann, președintele Retromobil Club România – filiala Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.