miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Explozie și incendiu la internatul unui liceu din județul vecin

  de - | 25 aprilie 2022, 10:22 AM | Regional

  0

  Imagine cu rol ilustrativ

  Pompierii au intervenit, duminică seara, pentru a stinge un incendiu izbucnit după o explozie la internatul liceului din Călan, județul Hunedoara. Potrivit pressalert.ro, a fost o explozie urmată de incendiu la internatul liceului din Călan.

  La sosirea forțelor, camera era inundată cu fum, iar pompierii au evacuat cinci persoane din interiorul imobilului. Proprietara clădirii, o femeie de 48 de ani, s-a autoevacuat la timp și a primit asistență medicală din partea echipajului SAJ, deoarece a suferit un atac de panică. Explozia, urmată de incendiu, a fost cauzată de acumulările de gaze dintr-o cameră a internatului. Din fericire un voluntar ce își desfășoară activitatea în cadrul Detașamentului de Pompieri Hunedoara se afla în zonă în momentul producerii incidentului. Acesta a intervenit cu un stingător, reușind să lichideze incendiul.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.