Update Explozie la Seleuș! Un bărbat a fost transportat la UPU cu arsuri pe 30% din suprafața corpului

  de Special Arad | 12 aprilie 2021, 6:10 PM | Știri Arad

  0

  În urmă cu puțin timp, în jurul orei 18.00, pompierii au fost chemați să intervină în Seleuș. Se pare că ar fi vorba despre o explozie provocată în urma acumulării de gaze.

  Din fericire nu a luat nimic foc, așadar nu este vorba și despre un incendiu.

  La locul indicat au mers mai multe echipaje printre care și Detașamentul de Pompieri Ineu cu un echipaj de stingere și un echipaj SMURD.

  UPDATE

  La locul incidentului a fost găsită o victimă, bărbat aproximativ 50 de ani. Prezintă arsuri pe aproximativ 30% din suprafața corpului. A fost preluat de către echipajul SMURD, i s-a acordat primul ajutor si este transportat la UPU Arad.

  Explozia s-a produs din cauza unei acumulări de gaz, în urma schimbării unei butelii. Bărbatul a verificat etanșeitatea cu ajutorul focului deschis (chibrit).

  Butelia a fost închisă și scoasă afară din casă.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.