duminicã, 10 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Explozie de culori la Sărbătoarea Trandafirului de la Eutopia Gardens | Foto

  de Raluca Medeleanu | 9 iunie 2019, 2:35 PM | Știri Arad

  0

  Sărbătoarea special dedicată uneia dintre cele mai nobile flori, trandafirul, s-a organizat și în acest an la Eutopia Gardens (la ieșirea din Vladimirescu), în această sâmbătă. Arădenii iubitori de frumos s-au plimbat printre zecile de specii de trandafiri multicolori, au făcut zeci de poze și apoi s-au delectat cu muzică live. De asemenea, au putut consuma o băutură răcoritoare și carne la grătar, au putut adopta un animăluț de companie și copiii au putut paricipa la atelierele creative.

  Programul artistic a cuprins un concert rock susținut de Arthur Horeanu și Lorena Galea, un concert de muzică populară susținut de grupul „Sânzienele” și un concert clasic al Fanfarei de la Buteni.

  Evenimentul a fost organizat de Fundația „Eutopia Gardens”, cu sprijinul Consiliului Județean Arad, prin Centrul Cultural Județean Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.