Perioada florilor la Arad. Sărbătoarea trandafirului, în acest weekend în Parcul Eutopia

  de Special Arad | 31 mai 2018, 1:23 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Nu doar municipiul Arad este gazda unui eveniment floral. Pe lângă Festivalul „FlorAr”, organizat de Primărie și Centrul Municipal de Cultură în Piața Avram Iancu, la doar câțiva kilometri distanță, imediat după Mândruloc, în acest weekend se mai organizează un eveniment închinat florilor, care este deja cu tradiție. Ajuns la ediția a noua, Sărbătoarea Trandafirului va încânta iubitorii de flori în data de 2 iunie, începând cu ora 11:00, în Parcul Eutopia, din lângă localitatea Mândruloc din județul Arad.

  „Haideți la Sărbătoarea anuală a trandafirului. Intrarea este liberă. Veniți cu familia și prietenii (…) Să afle cât mai mulți arădeni de acest loc destinat lor pentru relaxare, reculegere, activități educativ-culturale și dezvoltare de relații comunitare. Vă așteptăm cu drag!”, anunță organizatorii.

  Pe lângă minunatele flori, vizitatorii se vor putea bucura și de un program artistic, după cum urmează:

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.