Trandafirii, adulați la Eutopia Gardens. „Sărbătoarea Trandafirului” a ajuns la ediția a XI-a | Foto/Video

  de Raluca Medeleanu | 2 iunie 2018, 6:37 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  La nici 15 kilometri de Arad, în fiecare an se organizează un eveniment care ne hipnotizează simțurile, atât cel vizual cât și cel olfactiv, căci la Eutopia Garden trandafirii sunt atât de frumoși și înmiresmați încât cu greu ne putem despărții de ei.  „Sărbătoarea trandafirului” e momentul acela din an în care ne urcăm în mașini sau, după caz, pe biciclete, „înarmați” cu aparatul foto și mergem la paradisul ascuns dintre Vladimirescu și Mândruloc, unde celebrăm frumusețea acestor flori seducătoare, trandafirii.

  Grădina întinsă pe 25 de hectare deține în „portofoliu” sute de specii de trandafiri, care mai de care mai atrăgători. O reală explozie de culori și de miresme de care oamenii nu se pot plictisi. Dovadă și că Sărbătorea Trandafirului a ajuns anul acesta deja la cea de-a XI-a ediție.

  „Suntem bucuroși că ne aflăm aici la Eutopia Gardens. Am venit din partea Centrului Cultural Județean Arad și a Consiliului Județean Arad, bineînțeles, în colaborare cu Fundația Eutopia Gardens, să continuăm acest proiect pentru că este un loc minunat care trebuie susținut, încurajat, gândindu-mă la tot ce înseamnă în ziua de astăzi copilărie printre betoane și calculatoare, iar spațiul acesta este un colț de Rai, după părerea mea. Și e bine că ne-am strâns astăzi aici, că vremea ține cu noi, afară nu e nici caniculă, nici furtună, e cum se poate mai bine”, ne-a spus Laura Ilea, coordonatorul proiectului.

  Pe lângă o plimbare încântătoare printre flori, evenimentul a oferit vizitatorilor și o serie de ateliere creative, iar pe scena din sufletul parcului și-au arătat talentul muzical mai mulți elevi de la Școala Populară de Artă, Palatul Copiilor și Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi” din Arad.

  Noi l-am „prins” pe scenă pe talentatul Arthur, un rocker adolescent formidabil de la Școala Populară de Arte, pe care vă îndemnăm să-l ascultați și dumneavoastră în înregistrarea video de mai jos:

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.