marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Expertul criminalist Dan Antonescu, despre explozia de la Arad: „Din primele imagini, optez pentru un asasinat cu bombă”

  de Special Arad | 29 mai 2021, 4:51 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Anchetatorii iau în calcul o mână criminală în cazul exploziei mașinii, în care și-a pierdut viața Ioan Crișan, fostul socru al deputatului Sergiu Bîlcea.

  Dan Antonescu, unul dintre cei mai mari specialiști criminaliști, este de părere că ipoteza unei explozii intenționate este cea care este favorizată, în urma imaginilor de la Arad.

  „Din primele imagini, optez pentru un asasinat cu bombă. Îți trebuie multă tehnică pentru a monta un astfel de dispozitiv”, a spus Dan Antonescu, specialist criminalist, la Antena 3.

  Citește mai multe informații despre explozie:

  Se presupune că Ioan Crișan, patron al firmei Crimatex și fost socru al deputatului Sergiu Bîlcea, a fost victima unui atentat cu bomba (Foto + Video)

  Momentul exploziei mașinii lui Ioan Crișan, surprins de camerele de supraveghere a supermarketului | Video

  Asasinatul de astăzi – posibila legătură între un tir încărcat cu țigări, un șofer fugit și de negăsit și o explozie a unui Mercedes, în doar șase zile 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.