joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Momentul exploziei mașinii lui Ioan Crișan, surprins de camerele de supraveghere ale supermarketului | Video

  de Special Arad | 29 mai 2021, 2:53 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Captură video, christiansabbagh.ro

  Explozia din această dimineață a mașinii lui Ioan Crișan, fostul socru al deputatului Sergiu Bîlcea, a fost surprinsă și pe camerele de supraveghere a supermarketului de pe Calea Aurel Vlaicu în fața căruia era parcată mașina.

  Puteți observa momentul declanșării exploziei, prin următorul LINK (apasă AICI). Se poate observa, ca detaliu, faptul că explozia nu s-a declanșat imediat ce șoferul a pornit motorul. Mai întâi a dat în marșarier, iar explozia s-a produs doar când a pornit spre ieșirea parcării cu schimbătorul de viteze în poziția „Drive”.

  Menționăm că la ora actuală la Arad a venit o echipă de specialiști din București, aduși de un elicopter MAI, care fac cercetări cu privire la modul în care s-a produs tragedia.

  Mai multe detalii, în articolele de mai jos:

  Asasinatul de astăzi – posibila legătură între un tir încărcat cu țigări, un șofer fugit și de negăsit și o explozie a unui Mercedes, în doar șase zile 

  Se presupune că Ioan Crișan, patron al firmei Crimatex și fost socru al deputatului Sergiu Bîlcea, a fost victima unui atentat cu bomba (Foto + Video)

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.