luni, 15 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Eusebiu și Geanina Pistru vor să-și deschidă benzinărie pe DN69, între Arad și Timișoara

  de Raluca Medeleanu | 9 decembrie 2022, 1:27 PM | Administraţie | Recomandările editorilor

  5

  simulare extrasă din PUZ

  Eusebiu și Geanina Pistru au trimis solicitare Primăriei municipiului Arad în vederea obținerii aprobării documentației pentru construirea unei benzinării pe DN69, Arad – Timișoara. Acum, documentația a fost pusă la transparență decizională, după care urmează supunerea la vot în Consiliul Local Municipal.

  Terenul care face obiect documentației este situat în județul Arad, pe DN69 (E671), pe două parcele înscrise în CF cu numerele 307696 și 307699, proiectul tehnic pentru construcția benzinăriei fiind efectuat de firma Arhitecronic SRL, din municipiul Arad.

  PUZ și RLU au obținut deja certificatul de urbanism de la Primăria Arad în data de 3 iulie 2020, cu o prelungire aprobată apoi în 5 iulie 2022 (valabilitate până în 3 iulie 2023), iar avizul de oportunitate în 17 martie 2021, iar avizul de la CNAIR a fost obținut în 25 octombrie 2021. În plus, a mai fost necesară obținerea unor avizuri în vederea amplasării prin montaj îngropat a unui cablu de alimentare cu energie electrică pe terenurile respective, la circa 5 m față de limita înspre DN 69 și 2,5 m față de limita taluzului canalului de desecare, acord primit în septembrie 2022.

  De asemenea, documentațiile PUZ și RLU pentru construirea benzinăriei au primit și acordul Arhitectului Șef al Județului Arad în 12 octombrie 2022.

  puz benzinarie pistru

  Potrivit legii, proiectul trebuie să fie afișat la transparență decizională, iar cei interesați pot astfel veni cu sugestii asupra documentelor până la data 18.12.2022, la registratura Primăriei Municipiului Arad. După această etapă, urmează supunerea la vot în vederea aprobării, în Consiliul Local Municipal.

  Întregul proiect poate fi studiat AICI.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.