sâmbãtã, 13 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  VIDEO | Mai mulți șoferi au fost înșelați la o benzinărie. ANPC a amendat firma

  de - | 11 ianuarie 2024, 8:29 PM | Naţional

  0

  (foto: observatorulph)

  Mai mulți șoferi care au alimentat de la o benzinărie din Prahova au observat o eroare la pompele de carburanți, așa că au anunțat ANPC pentru a dispune măsurile necesare, după ce și-au dat seama că erau taxați nejustificat.

  Este vorba de o stație RBC de pe DN 1A, din Boldești Scăeni. Mai exact, pompa înregistra un consum de 2,28 lei în momentul când era ridicat pistolul de motorină, fără ca măcar să înceapă alimentarea efectivă.

  Protecția Consumatorului a efectuat un control în urma căruia stația de carburanți a fost amendată, potrivit observatorulph.ro.

  „Pompele cu afișaj eronat (pompe de motorină) au fost oprite temporar din uz până la remedierea deficiențelor, iar operatorul economic a fost sancționat contravențional conform prevederilor legale”, a fost răspunsul ANPC către sursa citată.

  Amenda pe care a primit-o benzinăria a fost de 20.000 de lei.

  Sursa video: observatorulph.ro

  Mai multe detalii AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.