miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Eusebiu Pistru: „Prioritare sunt interesele Aradului, nu orgoliile politice”

  de - | 13 decembrie 2021, 5:12 PM | Comunicate contra cost

  0

  „Cu regret constatăm că președintele CJA Iustin Cionca nu a înțeles nimic din conceptul de imparțialitate politică când vine vorba despre dezvoltarea unitară a județului Arad. Pentru că dacă ar fi priceput, nu proceda din nou la alocarea pe criterii discriminatorii a sumelor corespunzătoare cotei de 6% din impozitul pe venit pentru primăriile din județ.

  Localitățile administrate de primari PSD au tot dreptul să beneficieze de o dezvoltare armonioasă, susținute în proiectele lor de finanțări corespunzătoare. Și vă asigur că aceste proiecte și obiective chiar nu lipsesc!

  Iustin Cionca ar trebui să ia exemplu de la premierul Ciucă, care acționează ca un om care a înțeles cum funcționează o coaliție de partide cu doctrine și abordări diferite, dar care are obligația de a ajuta România să treacă peste câteva obstacole grele. Proiecția acestei coaliții, pe linie de eliminare a segregației politice, când vine vorba despre Arad, cu acest concept ar trebui să se familiarizeze președintele Consiliului Județean. Interesele Județului sunt prioritare, nu orgoliile politice !”, afirmă senatorul PSD Eusebiu Pistru.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.