Eusebiu Pistru : Guvernul PNL îi aduce pe români în situații extreme

  de Special Arad | 31 iulie 2020, 7:47 PM | Comunicate contra cost

  3

  Nivelul de trai al românilor se depreciază pe zi ce trece, iar cei mai fericiți, care mai au încă slujbe, se chinuie de la o lună la alta să plătească cu greu cheltuielile curente. Nu e un secret că această stare regretabilă de fapt este consecința directă a măsurilor neinspirate ale guvernului care au dus în primul rând la prăbușirea economiei naționale, afirmă deputatul PSD Arad Eusebiu Pistru.

  „Situația nu îi afectează doar pe salariați ci se răsfrânge greu și asupra pensionarilor și aici cabinetul Orban poartă întreaga vină, pentru faptul că s-a jucat și continuă să se joace cu veniturile celor vârstnici, fără a proceda la majorările așteptate de toată lumea.

  În condițiile stagnării veniturilor și a exploziei prețurilor la alimente și utilități este logic că românii sunt din ce în ce mai strâmtorați și dezamăgiți.

   Zilnic, discut cu oameni de toate vârstele și categoriile sociale din județul Arad și gradul de nemulțumire este extrem de crescut. Ceea ce își puteau permite cu un an în urmă din punct de vedere material a devenit acum imposibil. Familii cu copii și bătrâni în întreținere care au masa plină de facturi și grija zilnică a asigurării celor de trebuință pentru traiul zilnic. Este regretabil că guvernul liberal nu a procedat, ca în multe state din Uniunea Europeană, unde au fost găsite și implementate soluții eficiente de amânare de plăți pentru persoanele fizice și vorbim despre țări cu un produs intern brut mai ridicat decât al României.

   De cealaltă parte, guvernanții se fac că nu observă și periodic livrează statistici nerealiste, ca și în cazul disponibilizărilor și a ratei curente a șomajului.”, spune deputatul PSD Arad Eusebiu Pistru.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Domnul Eusebiu Pistru deputat PSD ??????? Am ramas surprins …… am lipsit cateva saptamani din tara si nu eram la curent cu noutatile. Inainte de plecare d-l Pistru era membru PMP !!!! Astea da miscari !!! Mai plec vreo 2-3 saptamani poate pana ma intorc va fi membru UDMR…

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.