joi, 18 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Europarlamentarul Vlad-Marius Botoș (USR) deschide un birou la Deva

  de - | 9 decembrie 2019, 5:32 PM | Comunicate contra cost

  0

  Comunicat. Începând din acest weekend, europarlamentarul Alianței USR PLUS Vlad-Marius Botoș are birou și la Deva. Este cel de-a doilea birou deschis, primul fiind inaugurat în urmă cu o lună, la Arad, iar un al treilea urmează weekendul viitor, la Alba Iulia.

  În cadrul evenimentului de inaugurare, au participat Vlad-Marius Botoș, reprezentanți ai presei, președinta filialei județene a USR, Pollyanna Hanellore Hangan, precum și membri ai filialelor din județul Hunedoara.

  Vlad-Marius Botoș, președinte USR Arad „Noi, cei din USR, ne-am propus încă de la început să salvăm România, fiecare oraș, comună sau sat, să facem ca peste tot în țara noastră să putem duce o viață decentă, fericită.

  Consider că pentru aceasta trebuie să fim prezenți peste tot, să vorbim cu oamenii, să ne dăm seama care sunt problemele și cum pot fi rezolvate. Tocmai de aceea, voi încerca să deschid în cât mai multe județe cabinete europarlamentare prin intermediul cărora să țin legătura cu oamenii, cu comunitățile locale și să duc aceste chestiuni mai departe în Parlamentul European.

  Sigur, sunt multe lucruri care nu pot fi rezolvate din Parlamentul European, cele mai multe probleme sunt aici, la nivel local, însă este important să vedem cum putem noi, ca europarlamentari, să contribuim la dezvoltarea comunităților locale.

  Vă încurajez pe toți să ne căutați, să ne treceți pragul și să discutați fie cu mine, fie cu colegii mei, asistenți, care vor prelua întrebările și sugestiile voastre sau nelămuririle și mi le vor transmite.

  Regret că nu pot să fiu fizic aici în fiecare săptămână, dar voi avea cel puțin un reprezentant care va fi săptămânal în Deva pentru cetățenii comunităților din județul Hunedoara. Doar împreună vom reuși să facem o țară ca afară!

  Le mulțumim colegilor noștri europarlamentari pentru că își respectă promisiunea din campanie și votul devenilor, dar și al cetățenilor din celelalte localități ale județului nostru, din luna mai.

  Suntem consecvenți și demonstrăm că facem politică pentru cetățeni, aceștia având ocazia să înțeleagă mai bine cât de mult le poate influența viața un ajutor veritabil de la Bruxelles.” a declarat Pollyanna Hanellore Hangan, președintele filialei județene a USR Hunedoara.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.