Europarlamentarul Gheorghe Falcă – responsabil de pregătirea programului electoral al PNL pentru alegerile locale

  de Special Arad | 30 iunie 2020, 3:40 PM | Politikos

  0

  PNL a stabilit cine vor fi oamenii care vor face parte din echipa centrală de campanie a partidului pentru alegerile locale din 27 septembrie. Şeful campaniei şi al echipei de zece oameni va fi Ludovic Orban, în timp ce organziarea şi logistica vor fi date secretarului general Robert Sighiartău, iar eurodeputatul Gheorghe Falcă va fi responsabil de pregătirea programului electoral, au precizat surse politice pentru „Adevărul”.
  PNL şi-a stabilit oamenii din conducerea centrală care vor gestiona campania pentru locale. Ludovic Orban va fi şeful de campanie, în timp ce partea de organizare şi logistică va fi gestionată de Robert Sighiartău.

  Strategie politică a fost trecută în dreptul lui Rareş Bogdan, în timp ce responsabilul de comunicare va fi Raluca Turcan. Deputatul Cristina Trăilă va coordona departamentul juridic, Dan Motreanu va fi responsabil de evenimente, în timp ce Alina Gorghiu se va ocupa de „analiza competitorilor”.

  De organziarea şi implementare de decizii în filiale se va ocupa eurodeputatul Siegfried Mureşan.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.