Europarlamentarul Cătălin Ivan: „Dragnea a suspendat o ședință de partid pentru a urmări Suleiman Magnificul”

  de - | 23 ianuarie 2018, 8:32 AM | Politikos

  0

  (foto: Cotidianul)

  Europarlamentarul Cătălin Ivan, într-o postare pe Facebook, spune că Liviu Dragnea a reușit să preia controlul partidului pe fondul indiferenței manifestate de foștii lideri. Ivan vorbește și despre un incident în care președintele PSD a suspendat o ședință de partid pentru a urmări serialul Suleiman Magnificul, potrivit Vocea.biz. Europarlamentarul spune că serialul ar trebui interzis pentru că pe fondul lipsei de cultură, el poate naște monștri.

  Europarlamentarul Cătălin Ivan, într-o postare pe Facebook, explică modul în care Liviu Dragnea a reușit să preia controlul partidului.

  „Recunosc că nu l-am privit niciodată cu atenție pe Liviu Dragnea. Am considerat că am multe alte lucruri mai importante de făcut decât să-l analizez, să încerc să înțeleg ce urmărește, să-i anticipez planurile. Această indiferență a tuturor, mai ales a liderilor importanți ai partidului, ne costă acum foarte scump. A știut să se facă util, să își facă loc discret, cu răbdare, să exploateze slăbiciunile celor din jur … și am ajuns aici, cu el controlând aproape toate instituțiile importante ale statului”, a scris europarlamentarul.

  Cătălin Ivan a vorbit și despre un incident în care președintele PSD a suspendat o ședință de partid pentru a urmări serialul Suleiman Magnificul. Ivan spune că serialul ar trebui interzis deoarece, pe fondul lipsei de cultură, poate să nască monștri.

  „Ne-am amuzat când a suspendat o ședință la partid că să vadă Suleiman Magnificul. Văzându-i însă evoluția, acel moment capătă o simbolistică nouă. După criza Sheidehh a urmat criza Plumb și Shheideh, apoi criza Carmen Dan și acum catastrofa Dancilă. Concluzia este că filmul Suleiman Magnificul ar trebui interzis pentru că, pe fondul lipsei de cultură, poate crea monștri”, spune Ivan.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.