Euro a trecut pragul psihologic de 4,7 lei

  de Special Arad | 21 ianuarie 2019, 2:24 PM | Naţional

  1

  Ziua și maximul istoric pentru euro în raport cu leul. Moneda euro a continuat să crească în raport cu leul și atinge, luni, un nou maxim istoric la cursul anunțat de BNR, după ce toată săptămâna trecută a doborât record după record.

  Moneda euro a continuat să crească în raport cu leul și atinge, luni, un nou record istoric la cursul anunțat de BNR.

  Banca Națională a anunțat, luni, un curs în creștere cu 0,23% până la valoarea de 4,7081 lei/euro.

  Leul s-a depreciat și în raport cu dolarul american cu 0,45%. Acesta este cotat la valoarea de 4,1377 lei.

  Printre motivele care au dus la această evoluție a monedei naționale se numără absența bugetului pe 2019, Ordonanța cu “taxele pe lăcomie”, instabilitatea fiscală, dar și retragerea investitorilor.

  Sursa: Realitatea.net

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.