Update Escrocul de la Chișineu-Criș a fost prins. I s-au întocmit 5 dosare penale pentru înșelăciune

  de Special Arad | 13 iulie 2017, 6:50 PM | Chişineu Criş | Știri Arad

  1

  Titlul inițial (11.07.2017): Păziți-vă de el! A reapărut escrocul în Chișineu Criș. Astăzi a dat o țeapă de 3200 lei! | Video

  Știri Arad. În cursul acestei dimineți, polițiștii orașului Chișineu Criș au fost sesizați despre comiterea unei fapte de înșelăciune, comise în incinta unei agenții bancare de pe raza localității. Se pare că este vorba de bărbatul care a mai comis astfel de acțiuni în urmă cu un an, în aceeași localitate.

  În fapt, s-a constatat că un bărbat ar fi intrat într-o agenție bancară de pe raza localității Chișineu Criș, unde ar fi acostat o femeie căreia i-ar fi propus un schimb valutar mai avantajos decât cel afișat în unitatea respectivă.

  Fiind atrasă de schimbul avantajos, persoana vătămată ar fi ieșit împreună cu cel bănuit de comiterea faptei din unitatea bancară, unde ar fi efectuat tranzacția stabilită anterior.

  Distrăgându-i atenția, bărbatul ar fi înlocuit bancnotele, înmânându-i astfel victimei, o altă sumă decât cea inițială.

  Bărbatul a reușit astfel să-i dea femeii o „țeapă” de 3200 de lei.

  Cel în cauză mai este cercetat de polițiști pentru o înșelăciune comisă în luna august a anului 2016.


  Citește și  Căutat pentru înșelăciune în Arad! Sunați la poliție! (22 noiembrie 2016)


  UPDATE – Escrocul de la Chișineu-Criș a fost prins. I s-au întocmit 5 dosare penale pentru înșelăciune

  În urma unui apel primit de polițiști, cel bănuit de comiterea faptelor de înșelăciune, a fost identificat de polițiști.

  Totodată, în urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că activitatea bărbatului de 54 de ani, din Timișoara, ar fi fost înlesnită de un complice, de 43 de ani, tot din Timișoara. în baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore a celor în cauză, pentru înșelăciune și complicitate la înșelăciune. În cursul zilei de mâine, cei doi vor fi prezentați magistratilor cu propunere de arestare preventivă.

  Acestora li s-au întocmit un număr de cinci dosare penale pentru infracțiunea de înșelăciune, prejudiciul total fiind de 2.500 de euro.

  Pe această cale, Inspectoratul de Poliție Județean Arad mulțumește tutoror arădenilor care au dat dovadă de spirit civic și conștiinciozitate, contribuind astfel la soluționarea cu celeritate a unor cauze și tragerea la răspundere penală a celor care comit infracțiuni.

  19885665_1561652737221004_1956359608_o 20049289_1561652810554330_1018610697_o

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.