marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Escrocherie cu contoare de apă care costă între 300 și 500 de lei. Compania de Apă Arad precizează că totul e gratuit

  de Special Arad | 19 iulie 2023, 12:25 PM | Știri Arad | Topic special

  2

  Ce fac românii care nu au bani și sunt certați cu legea? Inventează escrocherii. Compania de Apă Arad atrage atenția că circulă o nouă escrocherie în municipiul Arad:

  „În ultimele zile, unii utilizatori ai serviciului de alimentare cu apă și de canalizare au primit în cutiile poștale anunțuri în care apare indicat și numele Companiei de Apă Arad, cu oferte pentru achiziționarea de contoare cu citire la distanță. În anunțul respectiv e trecut și prețul pentru un contor, care variază între 300-500 lei dar si 100 de lei, montajul pentru un contor.

  Dacă nu e gratuit, e escrocherie

  Compania de Apă Arad avertizează: nu luați în seamă aceste anunțuri! Înlocuirea vechilor contoare mecanice cu cele noi, cu citire la distanță, este gratuită! Utilizatorii nu trebuie să plătească nici contorul și nici montarea acestuia”.

  „Înlocuirea contoarelor se face în cadrul implementării proiectului finanțat din fonduri europene „Digitalizarea infrastructurii de apă și apă uzată a operatorului regional în municipiul Arad – contorizare inteligentă”, accesat de Compania de Apă Arad.

  Acțiunea de înlocuire a contoarelor se face etapizat, pe cartiere iar clienții din zonele vizate de implementarea proiectului primesc notificări la domiciliu cu cel puțin 24 ore înainte. De asemenea, anunțurile sunt publicate pe website-ul Companiei de Apă Arad – www.caarad.ro, pe pagina Facebook a CAA, dar și în presa locală, astfel că se poate verifica veridicitatea acestora.

  Echipele firmei care execută lucrările sunt însoțite în teren și de angajați ai Companiei de Apă Arad, având asupra lor legitimații de serviciu”.

  Citește și: Compania de Apă: peste 11.000 contoare inteligente vor fi montate la Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Fals sau adevărat?
   Rețeta prosperitații….. curat-murdar monşerule!… Incompatibilității, funcții și alte avantaje
   În timp ce era viceprimar, firma familiei doamnei P….u a încheiat contracte de prestări servicii și furnizare de produse cu societăţi aflate în subordinea Consiliului Județean Arad.
   ” om de afaceri prosper! – la cate afaceri (șpăgi)a făcut cu diverși…..
   Au ei în plan ceva…., ce se va observa în scurtă vreme.

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.