Eroi de Paști în Marea Britanie. Doi români au salvat două tinere din mașina unui agresor care le ținea captive

  de - | 28 aprilie 2019, 12:32 PM | Internaţional | Recomandările editorilor

  1

  Mașina în care erau ținute captive cele două tinere(foto: Metropolitan Police)

  Doi români sunt considerați eroi în Anglia după ce au reușit să salveze două femei de un atacator care le ținea captive în mașină, ulterior dovedindu-se că au fost și violate de acesta.

  Cei doi români, care nu au dorit prea multă atenție și au spus doar că îi cheamă Ion (21 de ani) și Marcel (40 de ani), sunt muncitori în construcții și lucrează în Watford. Aceștia și-au lăsat ustensilele jos în momentul în care le-au auzit pe femei (ambele având în jur de 20 de ani) cum țipă, încercând să scape din mașina violatorului.

  Unul dintre cei doi români a declarat pentru The Sun:„Una dintre fete era în picioare, dar era trasă de păr de acel bărbat. Am fugit spre ei, strigând să o lase în pace”. El a mai adăugat că atacatorul l-a amenințat și pe el spunându-i: „Prietene, ești mort”.

  Ulterior fetele au reușit să iasă din mașină.

  Aceștia nu sunt primii români considerați eroi în Marea Britanie, în timp fiind și alții care au avut acte care au sensibilizat comunități întregi.

  sursa: theSun

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.