Era director, dar și-a anunțat online moartea și funeraliile! „Am murit luni, 19 octombrie 2015”

  de Special Arad | 22 octombrie 2015, 9:17 AM | Internaţional

  0

  Simon Binner – director de companie – bolnav în stadiu terminal, și-a anunțat data morții cu câteva zile înainte de sinuciderea asistată programată să aibă loc într-o clinică din Elveția.

  Britanicul, în vârstă de 57 de ani, din Marea Britanie, a făcut anunțul prin actualizarea paginii sale de pe LinkedIn. Bărbatul a precizat că și-a încheiat activitatea și că  „Am murit luni, 19 octombrie 2015″, scrie The Sun.

  Tată a trei copii, Simon lupta cu o boala neuromotorie gravă. El a anunțat online și data înmormântării sale.

  Simon, care a fost programat pentru sinucidere asistată la o clinică din Basel, Elveția, în data de 19 octombrie, a explicat: „Am fost diagnosticat cu o boala neuromotorie agresiva pe data de 7 ianuarie 2015. Cand am ajuns acasa, am decis ce vreau sa fac atunci cand va fi timpul… Boala mea accelereaza rapid. E mai bine sa fac asta decat sa fiu ucis de un sofer beat”.

  Simon a murit luni, la clinica din Suedia, înconjurat de familie, scrie stirileprotv.ro.

  simon

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.