Episcopul Devei și Hunedoarei a murit. Era internat în stare gravă după infecția cu Covid-19

  de - | 21 octombrie 2021, 1:31 PM | Regional

  0

  Preasfințitul Gurie, Episcopul Devei și Hunedoarei infectat cu COVID-19 a murit, informează stiripesure.ro. El se afla internat la Terapie Intensivă în Spitalul Județean Hunedoara din Deva.

  Episcopul a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva pe 8 octombrie, în urma unei infecţii cu Sars-CoV-2, iar în a doua zi a fost transferat la Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă, potrivit Adevărul.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.