Elevii sunt așteptați la Vara de ar.te

  de Special Arad | 16 iunie 2015, 6:33 PM | Cultură

  0

  Centrul Municipal de Cultură și Liceul de Arte Sabin Dragoi inițiază ateliere de creație pentru elevii dornici de a lua parte la activități pe perioada verii.

  Vara de ar.te se intitulează proiectul, care își propune să ofere o alternativă tinerilor care se vor afla în Arad în perioada estivală și să le stimuleze în același timp creativitatea.

  Atelierele vor fi organizate la clădirea Preparandiei, situată pe strada Preparandiei nr.13 (în apropiere de Boul Roșu) în perioada 1 iulie – 31 august. Clădirea Preparandiei din Arad este locul în care a funcționat prima școală pedagogică românească din Transilvania, motiv pentru care a și fost aleasă ca locație pentru desfășurarea unor activități educative.

  Programul atelierelor:

  Luni – atelier textile – profesor Ioana Bodale, între orele 9-12

  Marți – atelier modelaj – profesor Camil Păcurar, între orele 9-12

  Miercuri – atelier iconografie – profesor Dacian Catrințașu, între orele 9-12

  Participarea la aceste ateliere este gratuită. Elevii din municipiu și județ, cu vârste între 9-16 ani se pot înscrie la unul sau mai multe ateliere.

  Înscrierea se poate face până la data de 30 iunie, on-line – http://www.cmcarad.ro/vara-de-ar-te/    completând un formular  sau la sediul Centrului Municipal de Cultură – Bulevardul Revoluției 97, etaj 1.

  Vara de ar.te include o a doua componentă, și anume în fiecare seară de joi, începând cu ziua de 2 iulie, de la ora 20, cu sprijinul Liceului de Arte Sabin Drăgoi, vor fi organizate spectacole de teatru și concerte. Evenimentele vor avea loc tot la clădirea Preparandiei.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.