joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Elevii Școlii de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare au donat sânge la Centrul de Transfuzie Arad

  de Special Arad | 18 iulie 2018, 12:26 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. În spiritul dezvoltării sentimentului de responsabilitate socială în rândul elevilor școlarizați de către Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna, prin Secţia de învățământ Arad, s-a demarat o amplă campanie de donare de sânge.

  Continuând tradiţia ultimilor ani, în data de 19 iulie 2018, 49 de elevi ai secţiei de învățământ Arad au răspuns inițiativei conducerii şi în colaborare cu Centrul de Transfuzie Sanguină Arad,  în scopul ajutorării semenilor și sprijinirea sistemului medical național, au participat la o campanie de donare de sânge.

  Școala formează elevii în spiritul umanismului și respectului față de valorile sociale fundamentale, iar gestul de solidaritate al viitorilor agenți de penitenciare față de cei aflați în suferință dovedește că aceștia pot deveni modele de implicare civică pentru comunitatea din care fac parte.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.