sâmbãtã, 25 mai, 2024

Special Arad Logo

  O „picătură” de ajutor în aceste vremuri tulburi, pentru viață. Artiștii Filarmonicii au donat sânge

  de Tomck@t | 2 martie 2022, 3:33 PM | Cultură | Știri Arad | Topic special

  0

  În urmă cu două săptămâni, artiștii Filarmonicii Arad au decis să doneze sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină din Arad. Nu este un gest simbolic, deoarece, în permanență, Centrul are nevoie disperată de rezerve de sânge. Pentru a atrage atenția asupra acestui gest salvator de vieți, artiștii au ales, totuși, o dată simbolică, 1 Martie, o zi în care ar trebui să sărbătorim bucuria venirii primăverii, răsăritul unui nou început, o zi în care ar trebui să sărbătorim tot ce e frumos în viață. Nici prin cap nu le-a trecut, însă, că vor face acest gest umanitar în vremuri atât de nebune, în care se spulberă vieți și se distruge pacea, în vremuri în care se varsă sânge.

  „Speranța de a învinge nu trebuie să dispară”, transmit artiștii Filarmonicii Arad și ne îndeamnă să fim solidari, să privim spre un viitor mai frumos, mai normal. Să-i ajutăm, fiecare cum și cât poate, pe semenii noștri.

  Iată mesajul artiștilor Filarmonicii Arad:

  „1 martie, o dată la care lumea ar trebui să sărbătorească bucuria revenirii la tot ce este mai frumos, plin de viață, de bucurie și de ceea ce oferă natura prin spectacolul ei. Cum vremurile pe care le trăim sunt tulburi, iar liniștea din jur este tot mai fadă, toate aceste bucurii ale vieții par de neînfăptuit. Și totuși, speranța de a învinge nu trebuie să dispară. Speranță la care ne-am dorit să contribuim și noi, parte din Artiștii Filarmonicii, în semn de solidaritate față de semenii noștri luptători, printr-un gest uman, dar atât de vital, și anume donând sânge la Centrul de transfuzii Arad. Sperăm ca acest gest să fie făcut de cât mai multe persoane în putință și să conștientizăm cu toții cât de mult putem ajuta o viață printr-un astfel de gest. Cu pace, cu iubire, cu credință și speranță-n suflet să ne valorificăm acest dar, viața”.

  Citește și: Centrul de Transfuzie Sanguină Arad și-a modificat temporar programul de funcționare

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.