duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Jandarmeria: „Spiritul de solidaritate ne face să răspundem permanent nevoilor semenilor noștri”

  de Special Arad | 21 mai 2024, 2:26 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Astăzi, 21 mai, jandarmii arădeni au donat sânge la reședința Inspectoratului de Jandarmi Județean, cu sprijinul Centrului de Transfuzie Sanguină Arad.

  Donarea de sânge a fost organizată în cadrul campaniei naționale „Donează sânge! Salvează o viață!”, conform Protocolului de colaborare al Jandarmeriei Române cu Patriarhia Română, la activitate participând personalul din cadrul inspectoratului.

  „De această dată, un număr de 23 de colegi au răspuns acestui apel, în timpul liber prezentându-se la reședința inspectoratului pentru a lua parte la această activitate deosebit de importantă pentru cei care se află in situații dificile, în spital și au nevoie de sprijinul nostru”, anunță Jandarmeria.

  „Nu suntem singurii care putem să facem acest gest și îi încurajăm pe toți cetățenii care doresc să-și manifeste solidaritatea față de semenii lor să facă acest gest de câte ori au ocazia să o facă. Mulțumim colegilor noștri și reprezentanților Centrului de Transfuzie Sanguină Arad, cei care au făcut posibila această activitate”, transmite Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.