Elevii de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” au împărțit fructe și legume persoanelor vârstnice

  de Special Arad | 23 noiembrie 2017, 10:14 PM | Educaţie

  0

  Comunicat. „Cinstește-i pe cei bătrâni, pentru că și tu vei fi cândva bătrân!”

  Fiind săptămâna fructelor și a legumelor, elevii Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” Arad însoțiți de domnul director Stana Petru, doamna director adjunct Simona Muscă, prof. înv. primar Mărculescu Monica, Mariana Foltean, Anda Mocan, Lucia Dobrei, Melania Nițu, Suciu Livia, prof. Petrușe Luminița, Hanc Mihaela, Henț Mihai și părinții elevilor au împărțit fructe și legume persoanelor vârstnice de la ”Centrul de îngrijire a persoanelor vârstnice” Arad și copiilor de la Centrul de Zi ”Oaza Copiilor” și au intonat câteva cântece pentru a le aduce zâmbetul pe buze. Acţiunea face parte din campania „Săptămâna legumelor şi a fructelor donate” din cadrul Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară.

  Mulțumim tuturor elevilor, părinților și cadrelor didactice care s-au implicat!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.