Elevii de la „Avram Iancu”, campioni la „Gimnaziada volei băieți” – faza zonală de la Deva

  de Special Arad | 18 aprilie 2019, 11:24 AM | Sport

  0

  Comunicat. Dacă anul trecut au ratat locul 1 la mustață, în acest an echipa de volei băieți a Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” Arad, s-a prezentat într-o formulă nouă, bine pregătiți fizic, tactic și psihic, iar succesul nu a întârziat să vină.

  Au învins cu 2-0 celelalte trei echipe campioane județene prezente la faza zonală organizată la Deva: Caraș Severin, Timișoara și Hunedoara. Echipa condusă de profesor Săbău Radu a fost formată din următorii elevi: Popovici Sergiu, Șullei Adrian, Grecu Raul, Dobre Daniel, Bilțiu Andrei, Lupu Adrian, Ianculescu Eduard, Izbașa Adrian, Bușa Fabian și Danci Valentin.

  Ei vor reprezenta județul Arad și partea de vest a țării la turneul final al Gimnaziadei, care va avea loc la Izvorani la începutul lunii iunie.

  De asemenea, premiul ,,Cel mai complet jucător al turneului” i-a revenit jucătorului nostru Raul Grecu.

  Profesor Săbău Radu mulțumește pe această cale conducerii școlii și Asociației de Părinți a Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” Arad, pentru sprijinul acordat în vederea organizării și desfășurării acestei competiții.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.