Elevii arădeni din echipa de robotică „Delta Force” – printre eroii din linia I în lupta împotriva Covid-19

  de [email protected] | 28 aprilie 2020, 4:19 PM | Educaţie | IT | Topic special

  0

  Dragoș Octavian Botoșan, liderul echipei „Delta Force” (foto: captură video Recorder.ro / Facebook, Delta Force)

  Echipa e menționată și într-un reportaj Recorder.ro despre tinerii din țară care ajută echipajele ISU cu viziere

  Despre echipa de robotică „Delta Force” a Liceului de Informatică din Arad am mai scris pe Special Arad în urmă cu mai bine de un an, însă în împrejurări mai fericite, când nimeni nu auzise încă de Coronavirus și când elevii arădeni nu învățau neapărat online, ci mergând la școală fără nicio grijă, altele (desigur) decât temele, tezele și – în cazul echipei în cauză – concursul național de robotică BRD First Tech Challenge.

  Conjunctura s-a schimbat însă și pentru ei acum, dar atât echipa arădeană, cât și mai multe echipe similare din țară, au găsit rolul lor umanitar în această perioadă care ne pune pe toți la încercare.

  Cu printerul 3D ale acestor echipe de robotică, cu care făceau anumite elemente pentru roboții la care lucrau, elevii construiesc acum viziere pentru cei din linia I în lupta împotriva pandemiei Covid-19, cum ar fi echipajele ISU.

  Acești elevi minunați din întreaga țară au ajuns și în atenția publicației Recorder.ro, ceea ce a rezultat un reportaj video realizat chiar de elevii în cauză, un video pe care vă invităm să-l urmăriți mai jos:

  Echipa de Robotică Delta Force din cadrul Asociației Pro Liceul Național de Informatică a donat astăzi 40 de viziere personalului medical din Unitatea Primire Urgențe! Vă mulțumim oameni buni!

  Posted by Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad on Friday, April 17, 2020

  Solidari cu toți cei din linia întâi, care luptă împotriva virusului Covid-19,confecționăm viziere destinate protecției…

  Posted by Delta Force on Sunday, March 29, 2020

  Echipa completă Delta Force:

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.