miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Acces gratuit pentru elevi și studenți la Embargo Fest 2024

  de Special Arad | 5 iunie 2024, 1:54 PM | Regional

  0

  Nu mai este mult și se dă startul unei noi ediții Embargo Fest, un eveniment cu totul special derulat pe o singură zi, care va începe sâmbătă, 8 iunie, de la ora 16:00, și care se va desfășura la Casa Tineretului din Timișoara.

  Organizatorii festivalului, Asociația Culturală Embargo împreună cu partenerii lor de la Fundația Județeană pentru Tineret Timiș, vin cu vești deosebit de bune pentru elevii și studenții care vor să participe la ediția din acest an a festivalului și oferă acces gratuit acestora doar pe baza completării unui formular de înscriere.

  Formularul este disponibil la acest link: https://forms.gle/Ac1ny7Z38DayBVah9.

  Mai mult, pentru ediția care stă să înceapă, sunt pregătite publicului o serie de experiențe culturale de neratat, de la concerte live cu artiști renumiți din România și din Serbia, până la spectacole de teatru și dans tradițional.

  În acest sens, Embargo Fest 2024 se bucură de prezența unor artiști absolut deosebiți, capul de afiș și invitat special pentru această ediție fiind nimeni altul decât renumitul cântăreț, actor și compozitor, Mihai Mărgineanu, desigur, alături de Banda sa.

  Nume importante întregesc programul concertistic, astfel că, trupa Zbogom Brus Li din Serbia cu inconfundabilul lor balkan-punk sosesc pentru prima dată în orașul de pe Bega și pregătesc un spectacol electrizant. Desigur, tot în acest peisaj, dar la cu totul alte intensități și în alte nuanțe de simțire, Trupa Hazard e gata să livreze un recital folk de zile mari, unul în care sufletul va fi fericit să își primească muzica înapoi.

  Desfășurat sub motto-ul „Back to the Roots”, Embargo Fest s-a dovedit a fi solul în care semințele tot mai rare ale culturilor etnice de soi au rodit în evenimente din care comunitatea și-a hrănit bucuria.

  Programul complet al evenimentelor poate fi găsit mai jos:

  Ora 17.00, În Spatele Casei: Spectacolul „Plai cu visul unui dor de vară”, al Teatrului Portabil.
  Ora 18.30, În Spatele Casei: Recital folk cu Trupa Hazard.
  Ora 19.30, În Spatele Casei: Concert balkan punk cu Zbogom Brus Li (Srb).
  Ora 21.00, Sala de Spectacole: Reprezentație Ansamblul de Dansuri Bulgaresti „Slavjak”.
  Ora 21.15, Sala de Spectacole: Concert extraordinar Mihai Mărgineanu și Banda.
  Ora 23.00, Holul Casei Tineretului: Retro after party cu DJ Smuk (Srb).

  Locație: Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (Casa Tineretului), str. Arieș nr. 19, Timișoara.

  Prețul biletelor pentru ediția din acest an a festivalului este de 80 de lei în presale și 100 de lei în ziua evenimentului și pot fi achiziționate de pe site-ul iaBilet.ro, la acest link: https://www.iabilet.ro/bilete-timisoara-embargo-fest-2024-98540

  Proiectul face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este finanțat prin programul Legacy Timișoara 2023, derulat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii.

  Eveniment susținut de: Uniunea Bulgarilor din Banat, Proconstructim, Asociația Culturală Pusta, Scârț Loc Lejer, Gunter Solar.

  Organizator: Asociația Culturală Embargo

  Partener: Fundația Județeană pentru Tineret Timiș

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.