sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Embargo Fest din Timiș, oprit de furtună. Torenţii care s-au scurs de pe deal au inundat zona din faţa scenei

  de - | 15 august 2022, 11:06 AM | Regional

  0

  FOTO Ş.Both

  Concertele din ultima zi a festivalului Embargo Fest, de pe dealurile Recaşului, au fost anulate din cauza unei furtuni care a dat peste cap toate planurile organizatorilor.

  Se repetă istoria de acum trei ani la Embargo Fest. În 2019, festivalul care s-a desfăşurat pe stadionul din Dudeştii Vechi a fost întrerupt de o furtună puternică, înainte ca pe scenă să urce trupa Ţapinarii, iar festivalul nu a mai putut fi reluat.

  Duminică, 14 august, în noua locaţie a Embrago Fest, pe dealurile Recaşului, înainte de concertele din ultima zi a venit din nou furtuna. La ora 21.00, trebuia să concerteze Ţapinarii.

  Însă în timp ce pe scenă făceau probe de sunet cei de la Lupus Dacus, a început să plouă puternic. În scurt timp amfiteatrul în aer liber de pe Două Dealuri a devenit un câmp plin de noroi.

  Ploaia a generat un torent puternic care a venit de pe dealuri, inundând complet zona din faţa scenei. S-a luat şi curentul, iar vântul a făcut ravagii şi în zona de foodcourt.

  De altfel, nu s-a mai putut intra nici în parcările amenajate.

  Sursa: adevarul.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.