sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Care sunt cele mai vizitate țări de către români în 2019? Un oraș exotic e deja o „provincie românească”

  de - | 1 octombrie 2019, 9:03 AM | Naţional | Recomandările editorilor | Turism

  0

  Marea Moschee din Sousse, Tunisia (foto: Monica Frimu)

  Turiştii români s-au orientat în acest an spre două destinaţii de vacanţă, Egipt şi Tunisia, care reprezintă o concurenţă serioasă la adresa Turciei, mai ales datorită tarifelor mai mici practicate, a declarat pentru News.ro Alin Burcea, proprietarul agenţiei de turism Paralela 45, care spune că este foarte interesant de văzut cum îşi vor stabili tarifele pentru 2020 hotelierii din Turcia, care anul acesta au crescut tarifele.

  O altă destinaţie foarte căutată, mai ales pentru perioada de toamnă, iarnă, este Dubaiul, despre care omul de afaceri spune că a devenit provincie românească. Sunt aproape 100.000 de turişti români acum în Dubai, cu toate agenţiile. Antalya nu mai e produsul acela ieftin, nu mai este turism de lux de masă, a declarat pentru News.ro Alin Burcea, proprietarul agenţiei de turism Paralela 45, precizând că în Antalya este sezon până la 20 octombrie şi că, fiind încă foarte cald, apar foarte multe oferte pentru turişti.

  „Au reapărut în prim-plan două destinaţii, Egipt şi Tunisia, care reprezintă o concurenţă serioasă la adresa Turciei. Serviciile sunt cam la 80% din ce sunt în Turcia, iar tarifele sunt la 40% faţă de Antalya, unde trebuie plătite plătite foarte multe taxe”, precizează Burcea.

  Sursa: News.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.