Peste 90 de oameni au murit carbonizați, după ce o cisternă cu combustibil a explodat într-o intersecție aglomerată din Sierra Leone

  de - | 6 November 2021, 3:42 PM | Internaţional

  0

  (foto: Twitter)

  Explozia unei cisterne cu combustibil, după ce s-a ciocnit cu un vehicul în zona industrială din Freetown, Sierra Leone, a dus la o tragedie de proporții. La morgă au ajuns 91 de morți, dar sunt zvonuri că de fapt este vorba de mai mulți. Imaginile difuzate de mass-media locale au arătat corpuri carbonizate pe străzile din jurul cisternei.

  Conform BBC, explozia a avut loc, loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce o cisternă de petrol, cu lungime de 40 de metri, s-a ciocnit cu un camion într-o intersecție aglomerată din oraș.

  Combustibilul s-a vărsat înainte de a se aprinde, iar trecătorii și mașinile din intersecție au fost cuprinși de flăcări.

  La morga centrală din capitala Sierra Leone, Freetown, au ajuns 91 de cadavre.

  Președintele Julius Maada Bio s-a declarat cutremurat de tragedia care a dus la pierderi îngrozitoare de vieți omenești. Într-un mesaj pe Twitter, el a spus că guvernul său va face „totul pentru a sprijini familiile afectate”.

  Sursa: Digi24.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.