marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Eduard Gafencu s-a accidentat grav în meciul cu Amariței la Gala K1 de la Galați

  de Lucian Dănilă | 14 iunie 2024, 5:26 PM | Sport

  0

  Arădeanul Eduard Gafencu a suferit o accidentare gravă în meciul cu Alexandru Amariței de la Gala K1 de la Galați. „The Blitz”, cum este cunoscut Gafencu în circuitul K1, a suferit o fractură de tibie.

  „Din păcate meciul de aseară sa terminat cu o accidentare gravă, am fost foarte pregătit, păcat că nu vom ști niciodată cum s-ar fi terminat. Voi avea un drum lung și greu, pentru recuperare, aproximativ 1 an de pauză, dar mai mult ca sigur nu ma va opri din luptă, chiar dacă am ajuns la 31 de ani.
  Pana acum am avut o carieră frumoasă, dintr-un oraș mic, în care majoritatea oamenilor nu dau 2 bani pe sport, eu chiar am reușit să ajung în vârf și sunt mândru, am luptat mereu pentru public și am încercat sa fac spectacol, cu orice risc, nu mi-am ales în toată cariera niciodată vreun adversar, doar ca să îl bat și dacă Dumnezeu ma ajută și voi mai lupta, voi fi același luptător dur, orice ar fi!

  Felicitări adversarului, ma bucur sa vad ca vin tinerii din urmă, un tânăr foarte pregătit la orice luptă!

  Mulțumesc tuturor celor, care îmi sunteți alături și celor care va place luptătorul Eduard Gafencu.

  Mulțumesc familiei mele, va iubesc foarte mult, antrenorilor și prietenilor!

  Mulțumesc sponsorilor!”, a scris Gafencu pe contul său de Facebook.

  edi gafencu 2

  S-a dorit a fi o revanșă în fața lui Alexandru Amariței după înfrângerea din urmă cu doi ani, atunci când Edi a pierdut centura la categoria 77 kilograme. Aseară, Amariței s-a impus din nou, de data aceasta prin KO, la Gala K1 Fighting Network, de la Galați, de data aceasta la categoria 80 kilograme.

  Eduard Gafencu s-a accidentat când mai erau aproximativ 20 de secunde din prima repriză, după o serie de lovituri în piciorul adversarului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.