Gafencu se bate joi la Arad cu elevul lui Bonjaski! „Colloseum” vine la Polivalentă. Prezenți, Bonjaski și Peter Aerts

  de Lucian Dănilă | 7 mai 2019, 12:59 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  După „Gala Campionilor” la box, Polivalenta din Arad va fi gazda unui alt eveniment major în sporturile de contact. Joi de la ora 18, arădenii sunt așteptați în număr mare la cea mai tare gală de kickboxing organizată vreodată în orașul nostru: Colloseum Tournament (desfășurat în sistem piramidă).

  Vom avea parte de un main event foarte atractiv în care unul dintre luptători este chiar arădeanul Eduard Gafencu. Edi este cel mai spectaculos sportiv din țară în ultimul an. A câștigat turneul Cooloseum de la București anul trecut, apoi a participat la Gala Campionilor la box, eveniment la care a câștigat prin KO în fața unui pugilist din Ungaria, iar în luna martie a realizat poate lovitura anului în kickbox, prin lovitura „tornado” în meciul cu olandezul Thomas Doeve.

  Da, la meciul dintre UTA – ASU Poli, unul de tristă amintire pentru fanii arădeni, am văzut un campion. Gafencu a prezentat centura în fața fanilor echipei UTA fiind aplaudat, împreună cu antrenorul lui, Ruben Stoia, de galeria arădeană. Eduard Gafencu îl va întâlni în main event-ul galei de joi chiar pe elevul fostului mare campion olandez, Remy Bonjaski.

  În Sala Polivalentă vor fi prezenți doi dintre cei mai mari campioni din istoria acestui sport: Remy Bonjaski și Peter Aerts.

  Foto: Remy Bonjaski

  „Colosseum Tournament vă așteaptă pe toți joi, 9 mai, începând cu ora 18 la Sala Polivalenta Arad pentru cea mai tare gală de kickboxing organizata vreodată in acest oraș. Eduard Gafencu, Sandu Lungu, Sorin Horvat (din Arad), Marius Munteanu de la NRG Arad, Adrian Mitu și Sebastian Cozmâncă vor înfrunta sportivi străini de renume. Invitați speciali sunt legendele kickboxingului mondial : Remy Bonjasky și Peter Aerts. Consiliul Judetean, Primăria și cele două centre culturale sunt cei care ne-au sprijinit. iar un aport considerabil l-a adus Dorel Căprar, om de sport , vicepreședinte al Federației Romane de Judo, care ne-a facilitat drumul spre mediul privat.”, ne spune organizatorul evenimentului, Gabriel Georgescu.

  Astăzi la ora 17, la Atrium Mall, va avea loc sesiunea de autografe la care participă Eduard Gafencu, Marius Munteanu, Sorin Horvat, Sandu Lungu și Adrian Mitu.

  Mâine va fi proba cântarului.

  Biletele se pot cumpăra de la Cristal Caffe, Art Caffe, iar de miercuri de la Sala Polivalentă.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.