joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Eduard Gafencu, victorie istorică pentru Arad în Gala Colosseum de K1! Clubul lui Ruben naște campioni (Foto)

  de Lucian Dănilă | 19 septembrie 2018, 1:21 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Eduard Gafencu a obținut o victorie istorică pentru sporturile de contact din Arad. Practicant de kick-box, arădeanul care este legitimat la Box Club Ruben Stoia, a realizat o surpriză imensă la piramida Colosseum Tournament de la București.

  Gafencu a participat la categoria 81 kilograme, fiind o piramidă de patru sportivi cu semifinală și finală. După ce l-a învins în semifinală pe Adrian Cibu prin KO, Gafencu lupta în finală cu elevul lui Leonard Doroftei, Adelin Mihăilă. De notat că Adrian Cibu venea după o altă piramidă foarte valoroasă, pe care a câștigat-o prin KO în toate cele trei întâlniri, fiind o piramidă de opt sportivi.

  Finala categoriei 81 de kilograme din cadrul Colosseum Tournament, de la Bucureşti, a avut un final plin de tensiune, cu un KO de nivel mondial. Lovit dur de Eduard Gafencu, Adelin Mihăilă a rămas pe podea minute întregi, scrie digisport.ro.

  gafencu 3

  Sportivul arădean pregătit de Rube Stoia a devenit „Best Fighter of the Night”, după cele două victorii spectaculoase din Sala Polivalentă din Capitală.

  „Este o victorie incredibilă. Pornea cu 10 la sută șanse și a câștigat prin două victorii extraordinare. Este un băiat extraordinar, muncește enorm, câte două antrenamente pe zi. Are 25 de ani și s-a lăsat trei ani de sport revenind în urmă cu un an la clubul nostru. Este o victorie incredibilă pentru clubul nostru, pentru Arad, fiind primul arădean care câștigă o gală de asemenea valoare. Eduard are valoare pentru a se lupta în Glory”, spune Ruben Stoia.

  Box Club Ruben Stoia s-a înființat în urmă cu un an și deja a repurtat primul mare succes la nivel de seniori în K1.

  Vezi mai jos postarea de pe Facebook după victorie a lui Eduard Gafencu.

  gafencu 4

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.