Editura Hyperliteratura retrage de pe piață cartea lui George Burcea, după îndemnul actorului la violență împotriva femeilor

  de - | 24 noiembrie 2021, 9:00 AM | Naţional

  0

  „Această hotărâre vine ca un gest firesc împotriva promovării unor astfel de comportamente publice, paradoxal, vorbind despre o carte care tratează exact violența domestică”, scrie pe site-ul editurii.

  Editura Hyperliteratura a decis retragerea de pe piață a cărții, „Scrisoare către Ceaușescu”, scrisă de George Burcea, după ce actorul a postat pe Instagram un îndemn la violență împotriva femeilor. În live-ul de pe rețeaua de socializare, actorul George Burcea repetă că „unele femei merită să fie bătute de bărbați”. „Eu sunt pentru voi, pentru înțelegere și dragoste, pentru înțelegerea cuplului, și voi mă înjurați că eu gătesc? Păi, fetelor, vă repet, vă doresc să aveți bărbați care în momentul în care vin de la muncă să vă ia la palme. Cu mese, cu scaune, cu capace, cum îi dădea bunicul buniicii mele, acum 15-20-30 de ani”, spune Geroge Burcea în filmarea sa live. El a continuat să afirme că „unele femei asta merită”: „Vă doresc capace în cap, sincer, pentru că se pare că asta meritați. […] bărbați, bateți-le! Dacă nu e ciorba fierbinte, sau mămăliga nu e fierbinte, bateți-le, bro, ca asta merită probabil, iertați-mă. Să ajung pe tot TikTok-ul și pe tot internetul din România…”, a declarat George Burcea în video-ul live, intitulat „Vă meritați soarta”.

  Citeşte întreaga ştire pe Libertatea.ro.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.